HJERNELOUNGEN

Fjerner barrierer i forhold til digitale aktiviteter

 

Gennem en ti uger lang indkøring, forankres digitale løsninger blandt medarbejdere, så at de kan vejlede og coache slutbrugerne (borgere +65 år).

 

 

  • Fokus på interesser og underholdning.
  • Stabilt og sikkert IT-miljø.
  • Tiltalende indretning og design.
  • Tilpasning til lokale forhold for optimering.
  • Deling af viden for at sprede "best practice."
  • Kommunikation med ledelse.Foto fra Hjerneloungen, Bonderupgård, Kbh Kommune

COMPUTERSPIL TIL NYBEGYNDERE

Den legende tilgang til læring


Udvikling og produktion af en række hjernetræningsspil til Hjerneloungen og til IT-cafeerne. Spillene er udviklet i samarbejde med Serious Games.


Computerspil er et godt udgangspunkt for at hjælpe ældre borgere at komme i gang med at blive fortrolige med computere. Andre digitale aktiviter som søgninger på YouTube eller Google, Facebook, er også populære aktiviteter.Foto fra Huskespillet www.hjernelounge.dk (obs: kræver Flash)

VIDEO & MUSIKPRODUKTION

Korte dokumentationsfilm, fiktion, tegnefilm til børn.


Uddannet producer fra Den Danske Filmskole. Projektudvikling, finansiering, produktion, efterarbejde, distribution og salg af film.

Aktiv musiker, komponist og sangskriver. 


Se mere på VOGEL MEDIA


Foto fra SALLIES HISTORIER 1998

Manus og design:Kim Fupz Aakeson

Instruktør: Peter Hausner

INDRETNING AF LOKALER

Dejlige oplevelser som inspirerer


Æstetik og design er afgørende for at få ny velfærdsteknologi til at blive accepteret. Slutbrugere og medarbejdere skal have en god og inspirerende oplevelse, når de fx lærer at interagere med computere eller anden ny teknologi. Vi gør os derfor umage for at sikre, at de velfærdsteknologiske løsninger vil passe ind i de fysiske lokaler og de organisationskulturer, hvor hvor de skal forankres.


Vi lægger vægt på at velfærdsteknologien skal være del af en samlet designidentitet, så at der opstår en stærk "branding" af brugerens oplevelse.


Foto fra AC Østerbro, Kbh Kommune